Toppen humör!

Go kväll på er alla glada människor, i dag har jag haft ett bra humör tycker jag glad och sprallig, fast måste säga att vädret har varit sjukt konstig.
Men min dag vart inte tråkig när älsklingen kom hem till mig vid 1? vi myste ett tag i mitt hus sen gick vi upp till det stora huset, duschade och åt kladdkaka och satan vad gott det va
Sov lite på soffan och sen kom mamma hem med min nya jacka "fake" dock men jag gillar den ändå så den åker nog på i morgon när jag ska till skolan och min bror ville åka och äta och han bjussade oss så vi åkte till thai resturangen och käkade mums vad gott det var måste jag säga! gick in på biltema ett tag och lallade runt där inne. Vidare hemmåt där mamma väntade på mej, för vi skulle ut och plocka kantareller hitta faktiskt.
kollat på Idol och nu ska jag försöka hitta kläder tills i morgon
Så ni får ha en så härlig kväll gott folk så hörs vi i morgon vänner !

En bild på mej från när jag gick i nian.

16 september

Nu är jag vaken igen, finns inte så mycket att göra :/ tråkigt....

Godmorgon

Torsdag i dag och de innebär att det är pannkakor i skolan. Och jag e hemma för jag mår fortfarande inte bra så nu ska jag kolla film och vila
Jag skriver senare vänner ha en bra dag i skolan i dag.


Min underbara vän !

En bild på minna och jag förra hösten.


15 september

älsklingen kom hit vid halv 6 var väl klockan. Låg och mös lite i soffan och nu åkte han på innebandy träning. Och mamma kom precis och sa att min jacka som jag beställde har kommit, fast hon kunde inte hämta ut den i dag för affären har redan stängt. Så i morgon kan jag pröva den får se om den ser bra ut eller om den bara såg bra ut på bild.
kl. 8 ska jag kolla på idol så vi hörs senare vänner

Min underbara !

tråkig dag

Jag e sjuk det är det första jag kan säga, för det andra är det hel knas väder ute som gör att jag får ont i huvudet!


hooooooohooooo

nu blir det lite ändrig här


<3

9 underbara månader med älsklingen i dag !


lääängesen

jo sant men har inte haft tid, har gjort så mycket nu när skolan har börjat hinner man knappt sätta sig vid datan sånt är livet ..
uppdaterar lite senare i dag ska äätaaa
pusss

RSS 2.0