Onsdag

Hinner inte och orkar inte skriva allt jag gör, har inte alltid tillgång till data. Men gör så gott jag kan för att de ska bli bra, men men i dag så har vi haft chill i skolan dansade även hiphop grej och de va faktiskt kul.
Dem andra dagarna har väl inte hänt ngt speciellt, tränat två gånger i måndags och i dag ...
Ärsch pallar fan inte skriva ngt mera ! hoppas ni har haft en bra dag !
har iförsig köpt en väldigt bra conceler som ska täcka mina svarta höst ringar under ögongen. As bra faktiskt ! riktigt nöjd!
hörs vänner!
/ Carolina

Fredag

I går så var vi som sagt i stan med min bror. Han gjorde ett prov sen åt vi på pizza hat! mums det var as gott! Sen gick vi och kollade kläder till Kim och han kom hem med rätt mycket faktiskt och fin fina kläder var det så han var nöjd.
Senare på kvällen så träffade jag och Alexander Sofia och Fredrik vi umgicks med dom hela kvällen det var också riktigt skoj som alltid!

I dag så åte jag till tandläkaren på morgonen och kollade tänderna och dom såg super bra ut! inga hål ( som vanligt ) haha.  Sen så åkte jag med jennie till Nacka där vi gick runt och kollade lite i affärer och fikade. Älsklingen och brorshan kom också dit och kollade en snabbis sen drgo vi till sickla där Kim köpte ett spel. Sen drog vi hemmåt!

ha en bra kväll vi kanske hörs senare!
/ Carolina


Torsdag

Onsdag: i går då så va jag med emma hela dagen vi gick i forum och kollade runt lite och köpte lite små krams saker. Emma klippte håret också det vart as fint!
Senare drog vi hem till henne, väl hemma hoss henne så färgade hon mit hår eller ( min utväxt) som hade blivit. Men jag är grymt nöjd ! Sen prata vi som vanligt och fixade lite. Somnade inte försent iallafall båda var väldigt trötta haha.

 

Torsdag: i dag alltså gick vupp vid halv 10 hoss Emma vi åt frukost och sen sprang jag över till min brorsha, och nu så sitter jag i hans rum med han och väntar på att Alexander ska komma. För vi ska in till stan med Kim.

 

hörs senare amigos berättade lite snabbt bara !
/ Carolina


Tisdag

Måndag: i går var jag med Minna och Alexandra en stund, vi kollade runt i affärer och fikade och pratade det var as skoj! Alexandra skulle sen ha tränings match så hon drog jag och Minna tvekade å att åka hemmåt eller stanna. Men vi stannade åkte till Götgatan och kollade skor och andra affärer. Sen åkte vi tillbax till Nacka Forum för att i vi inte hade kollat i alla affärer so vi ville kolla i. Så vi gick runt där ett tag till klockan vart förstås mycket och vi började känna oss hungriga så vi åt. Jag åt thai och Minna tacos mums!
Under en dage köpte jag 3 saker haha inte bra för min plånbok! Sen kom älsklingen och hätade mej så åkte vi och handlade chips,godis och glass! Sen drog vi vidar till min bror är vi kollade på Beck- mannen utan ansikte. Efter filmen var slut så drog vi hem till han och myste!


Tisdag: i dag då, vaknade jag as pigg så jag väckte älsklingen och sa att klockan var väldigt mycket. Så vi gick ner och åt frukost! och nu här klockan ett ska vi åka och gymma ! JIPPIE!!!!! ett bra tag sen nu jag gjorde de !


hör av mej i kväll amigos!
/ Carolina


RSS 2.0