trött...

Godnatt kära vänner nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon!

hej på dej!

Okej nu har man iallafall varit i skolan, det gick väl bra inget konstigt hände iallafall i min klass känner jag inte en kotte fan men men får väl försöka lära känna någon haha. Åt lunch i skolan med "klassen" man märker att skolan e rätt ny startad om man säger så vi får våra scheman om två veckor. Sen väntade jag på Jennie och Veroncia som slutade lite senare sen drog vi hem mot bussen och vi mötte även upp Patrik vid bussen haha stackarn ropades upp först av alla i hela skola, fy fan ! Men iallafall sen tog vi bussen hem satt i hemmesta i ca 45 min och väntade på Lillsveds bussen, tog moppen hem från stora vägen skulle åka iväg och träna med jennie men jag råkade somna på soffan så de sket sig de också ! men kanske ska träna senare vi fårse hur den dära damen gör. Nu ska brorshan laga mat till mej och Victor.
Älsklingen kommer iallafall sen och då blir jag super glad och ska berätta hur min dag har varit wiiieee!

brorshan och victor ( farbror)


vi hörs senare mina vänner ha de så bra så länge!
puss


godisbit


Det här är en häftig ring tycker jag,det kan garanterat inte finnas någon annan som har den
Jag har ärft den av min farmor när hon dog tråkigt nog. Den är lite stor för mej eftersom
att hon hade mycket större fingrar än mej så när jag använder den så har jag den på tummen
eftersom att de är där den sitter fast dugligt ialafall. Skulle ju villja att den var mindre men men
Den duger gott och väl ändå. Jag har ingenaning vart hon har köpt den eller fått den ifrån
men kan tänka mej på ngn marknad eller något liknande. Det är iallafall en av mina favoriter så nu fick ni se


Tisdag

Och i dag är dert första dagen i skolan fy och blä regnigt och eländigt plus att jag inte kunde sova något i natt för att det regna och regna och regna och lät så jag vaknade hela tiden av det, så i dag ser jag ut som ett spöke inte najs!

bussen går om 25 min hoppas alla har en mysig dag i regnet!



En snygg bil från motorfestivalen i dalarna


woooop

Tjenare nu har jag ätit middag och varit ute och gott med mamma 9 km och duschat rätt bra måste jag säga haha. Men i dag älsklingen kom till mej runt kvart över 11 skulle jag kunna tro och vi satte oss ner i soffan och kollade på Bourne sista filmen måste bara säga att dem tre filmerna var grymma! Sen åkte han och hämtade sin syster i hemmesta medans jag började fixa tvätten hemma som jag hade lovat mamma as tråkigt men hon blev iallafall glad. Sen kom älskligen tillbax igen och då gick vi ut med Wisp gick bara lilla svängen.  Sen gick vi ner till mitt hus och myste sen skulle han åka hem och äta sen vidare till träning medans plockade jag undan lite i mitt hus och sen vare middag. Nu ska jag fixa lite och dricka Te men vi hörs i morgon efter skolan

puss


:)


Medans jag ändå är i farten kan jag lägga in den här bilden, eftersom
att jag köpte ringen för några veckor sen med älskling och bror och
det bästa var att den bara kostade 10 kr så värt! Plus att jag har
använt den väldigt mycket sen jag köpte den, och lär använda den
lika mycket fortfarande.

pusss


Ringarna








Det var dem här fina ringarna jag köpte i går. Dom har lite speciella detaljer som jag gillar på var och en därför jag fasnade så mycket för dom.  Dom lär användas mycket  !

Godmorgon

I dag är det måndag och jag gick upp ur sängen vid halv 11 kollade film i går kväll/natt så man vart lite trött. Fast älsklingen gick upp kl.7 duktigt av han.
I dag ska jag bara ta det lungt fixa lite hemma små grejer sånt som behövs och grejer, skolan börjar i morgon e inte ett dugg nervös faktiskt. Juste ska lägga upp bilder på mina ringar jag köpte i går lite udda men jag älskar dom!
Har ingenaning om när älsklingen kommer hem i dag från skolan men men han kommer när han kommer ingen brådis direkt,
Nej nu ska jag fixa lite sen kommer de lite bilder så blire lite roligare kanske haha.

Hoppas ni har de bra i skolan ( ni som har börjat iallafall ) HEEEEJSVEEEEJS!!!!!!


svejsan

Hejsan i går så var jag med min granne Jennie vi tog det bara lungt kollade runt på datan tog en liten promenad sen så skulle vi kolla på anna anka firar jul men jag somnade så hon fick sitta vaken och kolla på det själv haha.
Vaknade upp hoss henne vid halv 12 och vi hade bestämt att vi skulle åka till siggesta på loppis så de vart lite brådis inte för att de spelade så mycket roll men de känns lite tråkigt att kasta bort hela dagen.

Men vi drog dit med min moppe gick och kollade loppisen hittade 4 ringar ( kan visa dem sen ) och jennie köpte lite smycken. Efter vare bara hem och packa väskan och dra till Jennies mamma i hemmesta så hon kunde packa sin väska och vidare sen till gymmet, var där i en timme och körde hårt, sen duschade man en skön dusch och vidare hem, och hemma väntade de grillad fläskfile och sallad muums!  Nyss så färgade jag lilla mammas hår, och nu ska jag börja packa in saker i mitt hus som inte kan vara där uppe medans dem bygger om satt mitt hus blir proppat men men de får man leva med.
OCH I DAG KOMMER MIN ÄLSKING HEM !!!!! WIIIIEEEEEE MYYYSssPYSSSS!!!

hoppas ni har haft en bra söndag för det har jag vi hörs i morgon mina små vänner!


21/8-10

Sådär nu e jag hemma träffade Veroncia som sagt vid 2 vi gick till dellan i hamnen och tog oss en fika, satt och snacka om allt möjligt.
Sen vid 20 över 4 så tränade jag och Minna på worldclass as najs att träna måste jag säga man mår så mycket bättre av att röra på sig! Men de var helt sjukt jobbigt måste jag säga men de skare va, Nu har jag precis ätit middag tunnbrörulle  åt två stycken muma! Nu sitter jag med datan i min säng och undrar vad jag ska hitta på hm... får väl se om de är ngn granne som vill hitta på ngt kanske men men så länge ska jag kolla film med mor och bror ha en bra lördag allesammans!

Tjeeenaaa

var ju på Grönalund som sagt i går och det var super kul! fast jag måste själv säga att jag har blvit väldigt rädd för höjder får panik. Så jag åkte inte fritt fall eller upp sjutet eller hur man stavar det. fast jag åkte insade och den är faktiskt också rätt hög tycker jag. åkte den 4-5 gånger skulle jag tro haha. Vi mötte Malin och Malin där inne också, det var kul att se dem för jag har inte träffat dem på ett tag haha.

Och i dag klockan 2 ska jag fika med Veroncia från min gammla klass från IV det ska bli trevligt det. Sen ska jag träna med Minna och i kväll vet jag inte vad jag ska göra, hemma och hjälpa mamma och pappa att packa ner massa saker och slänga massa skit, eftersom att vi ska bygga om gamla delen av huset plus lägga om golvet i köket så de blir lite pyssel med det, eller så ska jag vara med Minna eller någon annan men vi fårse vad jag gör

Och i morgon kommer min älskling hem !

Men nu måste jag upp till huset och packa väska vi hörs senare !
Min undebara solstråle!


bläää

I dag äre fredag och de betyder att min älskling åker på innebandy läger långt bort...
Så i dag ska jag till Grönalund med min vän Minna, det ska bli super naajs! har ju inte varit där i år än har inte hunnit haha.
På tisdag börjar skolan och jag är inte ett dug nervös faktiskt konstigt nog hihi men men.
Jag hör av mej efter jag har varit på Grönan i kväll. Ha det bra alla mina små vänner

Älskling i Turkiet!


:)

Sådär ja nu har jag varit ute och gått 9 km, ätit och duschat ätit fruktsallad och drukit smothie så nu är jag nöjd väntar bara på att älsklingen ska komma hem från sin träning.
Men nu ska jag berätta lite om sommarlovet.

FINDLAND!

Jag åkte till Findland med Alexander och hans Familj, hans mormor och morfar har ett jätte mysigt ställe där. Vi slappa,mös,fiska,bada,cykla,sprang,sov,åt,åkte båt och åkte till Vasa.
Det var en super resa som jag aldrig kommer glömma!

TURKIET

Jag åkte till Turkiet med min familj älskling och min äldsta farbror, vi var där i en vecka och det var helt sjukt varmt svettades vart man än gick till och med kl.12 på natten helt sjukt! 
Men vi åt gott bada mycket shoppade var på ett vatten land som var grymt! fast åkte inte allt ( vågade inte)
Jag och älsklingen hade ett eget rum, men lilla Victor fick sova hoss oss i 3 nätter men de var helt okej de me. Men Turkiet var något jag hade sett i fram emot hela sommaren och de var sjukt kul och underbart! Fats när vi skulle flyga hem så vart jag så himla flyg rädd så jag fick panik på planet. Hatar att flyga !
Men det var iallafall en sjukt underbar resa! kommer aldrig glömma!

GÖTEBORG

Sen åkte jag till Göteborg tre dagar efter vi hade varit i Túrkiet. Jag mamma,Kim och mormor det var också jätte kul vi var på liseberg en dag sen shoppade vi lite gick runt och kollade lite, och låg på ett as bra hotell okej det ända som sög var att spår vagnen gick precis utan för fönstret typ så det lät sjukt mycket men ja det gick. Det var iallafall en mysig resa med mamma mormor och brorshan! Det lär vi göra om nästa år igen!


MOTORFESTIVAL I ÄLVDALEN

Min familj, min moster och hennes man och jag,älskling,Sofia & Fredrik
Näst sista helgen innan skolan börja så åkte vi upp till Älvdalen ( vårat land ställe ) eller vad man ska säga. Men jag Alexander Sofia och Fredrik tog Alexanders bil och bilade upp och de va as najs!
tog inte så lång tid att åka dit upp. Vi kom upp vid 2-3 ( kankse? ) kommer inte i håg riktigt men det var värsta draget nere på byn så vi drog ner dit och kollade på massa aktiviteter som på gick. En aktivitet var Sågar tävling. Norden hade finaler Sverige, Danmark, Norge de va dem som tävlade mot varandra, rätt coolt aldrig sött det förut visste inte ens att det gick att tävla i det men de var coolt! sen skulle vi kolla drag raceing kan inte stava men de hade precis regnat när vi kom dit och vi stog där och vänta och vänta men sen fick vi besked att dem inte skulle fortsätta så vi drog hem och åt middag mums!
Sen byta om till varmare kläder och grabbarna ( Älskling,Kim,Fredrik,Nisse,Oliver,Alexander) drog ner på byn i Nisses gammla VOLVO 142. Medans jag och Sofia tog hojarna ner till Byn och gick runt där med cyklarna och vinkade till grabbarna när dem drog för bi i den långa bil kön. Sen hoppade Oliver och Alexander ( olivers kompis) ur bilen för dem skulle dra och då hoppade jag sofia in i VOLVON åkte med dem tuta på allt möjligt och vinka och hejade de va så jävla kul! Älsklingen körde efter ett tag drog vi hem och väl hemma ville pappa att vi skulle ner till byn igen och gå in på ngn musik grej där de var artister ex. bobbers mm.. kunde åka lite karusseler och de gjorde jag och brorshan. Köpte varma chips och lyssnade när dem sjöng men sen drog vi vid 12 kanske klockan var eller mer alla var jätte trötta somnade inte så långt efter.

På lördagen vaknade vi vid 11 eller ja vi blev väckta 11. Det var så sjukt varmt i rummet där vi sov så nästa natt så bestämde vi att vi skulle sova med öppet fönster. Men efter frullen så åkte vi ner till flygfältet och plankade in inte medvetet då. Men där inne vare utställnig på alla gammla bilar och även nya och dem vinkade in Nisse och kim när dem kom i hans volvo så den var med på utställningen. Det var stridsplan som hade uppvisning det var rätt coolt att se har aldrig sett de så nära och de lät grymt högt ljudet kommer ju efter planet. Sen vare tävling snöskoter på vattnet de var också rätt coolt har aldrig heller sett det innan, eller jo bara på datan men jag var ju inte med förra året och året innan de var festival. Efter ett race drog jag och sofia till byn och kollade "stånden" som stog där, var väl inget där som var kul direkt så vi åt glass och drog runt och kollade lite sen kom Älskling och Fredrik och hämtade oss. Sen drog vi hem och hämtade badkläder och drog till Evertsbergs sjön och badade sjukt varmt fast jag badade inte hade inte med mej badkläder men dem andra badade, Drog hem åt midda drog ner till byn Jag,älskling,Sofia,Fredrik och Kim vi gick runt och kollade på bilarna som drog fram och tillbax kollade på alla fulla människor och allt möjligt, Mötte min kusin och hans kompis ett antal gånger men han var glad haha.  vi drog hem rätt sent och väl i stugan så spelade vi kort och åt chips sen gick vi och la oss och under natten så hade de flygit en getingar i rummet så jag vart geting stucken i tummen och sen kröp det en på mitt ben när jag hade täcke på mej ursch! Alexander dödade dem tack gode gud! sen hoppade han ner och stängde fönstret så jag kunde sova. på Söndagen vaknade vi senare än dagen innan åt frulle och packade och drog hem.


Men det var en super kul helg som måste göras om i vinter! Jag skrev om de är mest men de är därför att det var nyss och då blire att de är de jag kommer i håg mest av just nu.




lägger in bilder senare på allt !


Mitt sommarlov 2010

Mitt sommarlov är faktiskt inte slut än, jag har en vecka och en dag kvar tills jag börjar skolan igen väldigt skönt eftersom att dem flesta började i dag.  Jag ska bara slappa och träna dem få dagarna som e kvar! För jag har verkligen haft ett underbart sommarlov som inte går att klaga på någonstans ! ska berätta lite om vad jag har gjort och vad som har hänt. För jag vet att några är nyfikna men nu måste jag äta men jag skriver i kväll.
Mitt första dopp!


Börjar

om snart igen inte hunnit med att berätta vad jag har gjort under sommaren har inte haft tid för datan :)

RSS 2.0