hihi

Pappa kom hem med god mat mums ! jag som var as hungrig! efter vi 4 hade ätit så gick jag över till min goda granne Emma och hon fick fixa med mitt hår as skönt ! satt och pratade tjej grejer med henne sen kände jag att jag behövde gå hem och kolla vad grabbarna gjorde, så nu sitter jag i brorshans säng igen och kollar runt på datan. Desutom är jag väldigt trött och ska sova nu så ha en underbar natt !

/ Carolina


Söndag

oj oj nu har jag missat lite. Men i fredags vr vi som sagt med Fian och Fredrik, kollade idol och snackade och även kollade på en skräckis fast den va lite knas men ändå helt okej enligt mej. Sen åkte jag och älsklingen hem och sov. På lördags morgonen så hämtade min pappa mej hoss älsklingen, pappa och jag åkte HEM till söndernäs där mamma och kim befann sig. Pappa hade köpte målar byxor till mej så de va bara att sätta igång och börj måla ( innetaken i  huset ) men de är bra början, har aldrig gjort det men måste erkänna att jobba med armarna över huvudet är rätt jobbigt de gjorde jag hela lördagen. På kvällen där så hade våra grannar bjudit över min familj på middag det var as soft plus att jag inte har tärffat dom på så länge ( iallafall Emma ) så de va dunder skoj. Vi åt ngn god mat och efter körde alla runt bordet ngn fråge lek. Men de va faktiskt kul men ap svårt.

Slutade med att jag sov över hoss Emma eftersom att jag ändå skulle till södernäs tidigt på söndags morgonen. Så vi låg och pratade tjej snack hela kvällen. Stackars älskligen som fick sova utan mej.

I dag söndag så vaknade jag upp hoss Emma och åt frukost sen gick jag hem och började måla med pappa. Vi stog i olika rum och målade och våran granne hjälpte oss med lite allt möjligt. Sen kom älsklingen vid halv 3. åte runt med han och min bror och fixade lite grejer sen åkte jag hem till han och duschade sen tillbax till södernäs. Så nu sitter jag i min brors hus medans Kim och älsklingen sitter vid varsin TV och spelar.  Väntar på att pappa ska komma med mat till oss hihih...

hörs senare amigos men nu vet ni lite!


Fredag

oj i går så orkade jag inte sätta på datan, eller jag hade ingen tid heller för den delen. Men kan berätta i går vad jag gjorde lite snabbt!
Jag gick i skolan och de gick bra, vi gjorde inget jobbigt direkt. Sen så träffade jag Minna och vi fikade och kollade ruint i affärer jag köpte en "jacka"  den va fin enligt mej, sen tog jag hål i örat sen åkte mamma och jag hem till mormor där jag åt middag och kollade massa TV. Sen kom älsklingen efter sin träning och hämtade mej så vi åkte hem till han och sov.

I dag fredag så har vi studiedag i skolan så jag e hemma hoss Älsklingen. Jag har inte gjort så mycket ätit en macka och städat upp mina saker som ligger i hans rum överallt haha x)...  Och nu sitter jag och"kollar" på tv i i hans säng och funderar på vad jag ska göra haha. Men senare i dag ska vi iallafall vara med Fisan och Fredrik det ska bli skoj det.

Här är en bild pluppen längst upp tog jag i går vart väldigt nöjd måste jag säga!

Titta

Jag tycker ni kan kolla in den här hemsidan : http://www.streetstyles.se
ni kan vinna ett presentkort på 500 kr.

Tipsa och berätta om Streetstyles.se i din blogg. Kopiera den gröna länken nedan och använda den för att länka till Streetstyles. För varje ny medlem som registrerar sig efter att ha besökt din blogg får du en poäng. Den som har flest poäng när tävlingen är slut vinner ett presentkort á 500kr till att handla för i klädbutiken Melba som ni hittar på www.melba.se. kostar inget så de är bara att bli medlem ;)


hihi

Smider hemliga planer med minna! haha



Jag vill

Jag vill klippa mej, förra gången jag klippte mej tyckte min frisör att mitt hår var så väldårdat och fint så hon klippte bara upp det lite lite, men igentligen ville jag klippa av de lite på längden men jag orkade inte säga de till henne haha och de ångrar jag nu. Jag ska höra med mamma när hon kommer hem om jag ska gå till min vanliga frisör eller på en drop in eller möjligtvis hoss en kompis som går andra året på frisör linjen. Svårt Svårt mitt hår är så långt nu och jag orkar inte fixa de på mornarna så jag sätter alltid upp håret i en toffs och de se för tråkigt ut ibland måste jag säga.
Nu är jag trött på mitt långa hår jag vill nu iallafall klippa av 10 cm eller något! Det skulle iallafall ge lite förändring iallafall.

Något i den här längden skulle jag vilja ha på håret. Om de skulle se förjävligt ut växer det iallafall ut snabbt ( mitt hår växer som ogräs) Nej men jag skulle vilja testa den här längden på håret.

onsdag

Godmorgon på er ! jag vaknade halv 12 fast igentligen vaknade jag mycket tidigare men jag hade ingen lust att gå upp eftersom att jag hade frysit inprensip hela natten. Tack vare min bror som har 15 grader i rummet när han sover, så när jag vaknade runt 6 på morgonen satte jag på mej mina mjukis byxor och en tjocktröja. Det vart lite varmare men jag frös lite ändå men jag envisades med att ligga kvar där ändå.

Idag så ska jag ta de lungt så kanske jag kan gå till skolan i morgon de skulle iallafall vara roligt. Åka hem till älsklingen igen JAAA! längtade som bara den efter han i natt! 
 vi hörs snart ska kolla lite tv
/Carolina

Kolla bilden den är i från när jag gick i 6:an jäkla ljust hår jag hade typ guldbrunt  !


Grym!

Åh den här lilla burken olive kräm på 12 M är så bra. Jag har alltid med mig den i min väska den är alltid bra att ha. Jag brukar oftast bli torr runt hakan och burken är så liten och smidig. Jag har dock inte haft den innan och jag köpte den för inte så länge sen men jag tycker ändå att den är toppen! Så jag rekomenderar att köpa den om ni vill ha en liten burk och krämen är väldigt dryg!

Kicks - 30 kr

En sak som ni inte visste haha!

En sak som ni inte visste är att jag älskar olika sorters krämer och hårprodukter!
jag kan ha tre olika produkter i håret innan jag har fixat klart mitt hår.
Jag kan också smetat in 2 - 3 krämer i ansiktet på kvällarna.


Tisdag

I dag vaknade jag av väckar klockan och jag mådde inte bra jag hade ont i kroppen och i huvudet och har även det nu, jag har feber. Så jag låg däckad i alexanders säng hela dagen jag sov och sov och sov vaknade lite då och då men somnade om igen. Stackars älsklingen som fick se mej må så dåligt inte kul. Men så ringde jag mamma och hon hörde att jag mådde jätte dåligt så hon komoch hämtade mej. Det är skönast om jag inte ligger och är sjuk hemma hoss dom, måste va jobbigt för dom och även för Alexander som sover brevid mej, satt och jobbigt om han ska anpassa sej efter mej, så jag valde att åka med mamma hem till mormor så jag kan vila. Jag vill inte vara sjuk de är så jobbigt, plus att det inte finns något att göra när man är sjuk man orkar inte iallafall inte jag när jag är sjuk. 
vi hörs senare i dag amigos!
/ Carolina


Måndag

I dag äre måndag och dagen har gått bra somnade lite sent i går bara. Så de va lite jobbigt att gå upp ur den varma mysiga sängen i morse. Men dagen rullade på bra råkade bara ta fel lunch satt ja va inte så nöjd med lunchen i dag men men...
hade utvecklingsamtal eller vad de nu heter, men de gick iallafall as bra så jag är jätte nöjd! jag har inte dirket haft de lätt genom åren i skolan de har varit kämpigt och jag kämpar även i dag för att hålla mina G:n !
Skolan har varit balnd de jobbigaste i mitt liv. Det har alltid varit som en uppförsbacke som aldrig har viljat tagit slut ,men nu i gymnasiet känns de än så länge bra.

Efter skolan åkte jag och mötte upp mamma och brorshan i Gustavsberg vi åkte vidare till mormor och där tog jag de lungt åt midda med dom och "kvälls fikade".
Sen kom min älskling och hämtade mej där efter hans träning.
Nu ligger jag i hans säng och kollar på TV och ska nog sova strax.
hoppas ni har haft en bra dag !
adios amigos!

Jag vill Träna

Jag vill komma igång och träna. jag vet inte varför jag har blivit så lat på senaste tiden men har bara inte haft orken! Skulle vara skönt att komma gång men jag får väl ta och mig och mitt fläsk och dra mej till gymmet. Funtar på att träna i morgon redan! Men som sagt vi fårse hur det blir med det.
Men jag får väl helt enkelt ta och skärpa till mej  hihi..




Söndag

hej på er vänner!
ja i dag äre söndag och i går vare lördag. I går som sagt var jag med Minna på Ullared, eller hur man nu ska formulera meningen ( sånt jag är sämst på .) Det var så sjukt kul och det ska jag och Minna göra om. Köpte rätt mycket saker som jag var riktigt nöjd med! Den dyraste saken jag köpte kostade 319 kr. Alltså de va helt sjukt kul svårt att beskriva hur kul det var. Det fanns så mycket saker, och allt var billigt men i slut ändan när man hade köpt ett antal prylar då vart de lite dyrt men jag hade aldrig fått så mycket saker för pengarna om jag hade köpt allt här uppe.

I dag söndag vaknade jag och Alexander kl.12 sen så har vi inte gjort ngt speciellt Alexander hade match och jag var hoss mormor ett tag.
Nu sitter jag i Älsklingens säng och väntar på att Beck ska börja, beck sitter aldrig fel!

Så ni får ha en super kväll nu allihopa! / Carolina


PÅ LÖRDAG MORGON 00:30 ÅKER JAG OCH MINNA TILL ULLARED!

Som sagt så ska jag och och min bästavän Minna till Ullared på lördag morgon. Så vi kommer hem på söndag fast vet inte när men de lär väl bli rätt sent . Men det kommer bli så jävla grymt!
Bilden är från sommarn 2009.               

torsdag

Vart inget mera skrivande i går hade fullt upp, fast jag gjorde klart det som jag behövde ha gjort så de va bra. Kollade på Alexanders träning helt okej faktiskt.

I dag torsdag så gick allt bra kanske lite tröttare än vanligt men ändå så klarade jag hela dagen måste vara mina roliga kompisar som håller mej på humör. 
Sen åkte jag och mötte upp mamma så kollade vi min syn ( till körkorten) och de gick super, sen far vi hem till mormor och jag låg och vilade på hennes soffa för att jag var så sjukt trött.
Älsklingen kom sen pch hämtade upp mej och vi åkte hem till han och nu sitter jag i hans säng och kolllar Robinsson.
Ska lägga mej tidigt i dag för jag e fortfarande trött haha!
vi höres amigos!

En bild på men från i sommras i Findland.

onsdag

I dag är jag ledig från skolan, så i dag har jag tid att skriva lite vad jag har gjort och vad jag ska göra höhö.
I helgen som var så träffade jag mina släktningar på min mormors sida, det var värkligen as kul! Lite tråkigt att man inte gör det lite oftare.  I söndags så hjälpte jag och Alexander min mamma och pappa med att fia hemma på tomten. Eftersom att vi håller på att bygga om där så var de vädigt rörigt på tomten, de låg isloering och plankor runt tomten. höll på från halv 2 kanske klockan va ? till halv 5 och då åkte vi hem till Alexander igen och tog de lungt.

Och i går tisdag hade vi matte prov och jag fick G. Det är rätt bra för att vara mej. Åt nyss tre pankakor mums !
vi hörs senare vänner måste plugga lite nu


13/10-10

I går så var de den 12 och de innebär att jag och Alexander har varit tillsammans i 10 månader. Helt sjukt vad tiden går snabbt.
Just nu sitter jag i Alexanders säng och pluggar ap tråkigt kollar tv samtidgt. Alexander är på match hoppas han och sitt lag vinner! Fast de brukar dem ju göra satt.

I morgon torsdag ska jag träffa mamma efter skolan, vi ska kolla tapteter och färg till huset. Efter det ska jag hem till Alexander och plugga lite skulle jag tro, eller jag skulle behöva det.

På fredag ska jag och Alexander vara med Sofia och Fredrik senare på kvällen efter Alexanders träning de ska bli skoj. Det är alltid skoj haha.
På lördag - först har alexander match sen ska vi fira min mormor inne i stan med hela mammas släkt så det ska bli kul.
Ni får ha det så bra mina små vänner, om jag inte hör av mej på ett tag!

pussssusss

whoooww

Fredag - i går. Skolan gick bra lite segt i början men sen rullade de bara på bra.
Kollade älsklingens match sen hämtde vi upp Sofia och drog till Fredrik där vi kollade Idol, snacka och åt godis och kollade även på Fredriks nya lilla coola bil !

Lördag - I dag vaknade vi rätt sent och låg i sängen och drog oss ett bra tag sen, åt vi lite frulle och städa Alexanders rum. Sen åkte vi till mitt område och skulle kolla i huset och hämta min data. Vi mötte även min bror Kim där så han snackade vi med sen drog vi tillbax till Alexander.
Så har det sätt ut i dag iallafall. hööööörs senareeeee mina goa vänner !

söndag 3/10-10

ni som inte vet, så bor jag hoss min älskling i ngra veckor och har gjort det sen två veckor tillbax, pg av att vi bygger om i vårat hus hemma så de går inte att bo där.
Så de blir inte så mycket att skriva men får skriva när jag hinner och har tid! Tiden räcker knappt till längre.

Måndag - skola till 14:00 hem,träna,sova

Sen får vi se vad som händer dagarna fram över.
ha de bra amigos!


RSS 2.0